Judecatoarea Maria Tripadus de la Tribunalul Bucuresti, care a declansat un scandal de proportii dupa ce a decis sa nu-l aresteze pe Dinu Patriciu, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sa-i aprobe transferul la Judecatoria din Cornetu

Judecatoarea Maria Tripadus de la Tribunalul Bucuresti, care a declansat un scandal de proportii dupa ce a decis sa nu-l aresteze pe Dinu Patriciu, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sa-i aprobe transferul la Judecatoria din Cornetu, proaspat infiintata, care urmeaza sa-si inceapa activitatea la 1 septembrie. Sectia de judecatori a CSM va lua o decizie cu privire la cererea facuta de Maria Tripadus in sedinta din 22 august.

Ieri, procurorii DIICOT au pus a treisprezecea persoana sub invinuire in Dosarul “Rompetrol”. Este vorba despre fostul vicepresedinte al CNVM, Irina Popovici.
Judecatoarea Maria Tripadus de la Tribunalul Bucuresti, care a declansat un scandal de proportii dupa ce a decis sa nu-l aresteze pe Dinu Patriciu, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sa-i aprobe transferul la Judecatoria din Cornetu, proaspat infiintata, care urmeaza sa-si inceapa activitatea la 1 septembrie. Sectia de judecatori a CSM va lua o decizie cu privire la cererea facuta de Maria Tripadus, in sedinta din 22 august. Ieri, procurorii DIICOT au pus a treisprezecea persoana sub invinuire in Dosarul „Rompetrol“. Este vorba despre fostul vicepresedinte al CNVM, Irina Popovici.

Cazul judecatoarei Tripadus a fost mediatizat dupa ce aceasta a fost recuzata de reprezentantii Ministerului Public in cazul arestarii omului de afaceri Dinu Patriciu. Maria Tripadus a respins cererea procurorilor de arestare preventiva a omului de afaceri, invocand mai multe exceptii procedurale.

Tot Tripadus a solutionat si cererea de arestare preventiva a managerilor companiei Rompetrol, George Philip Stephenson si Richard Colin Hart, intr-o maniera care n-a fost pe placul procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Plångere...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.