Mihai Traistariu a avut si perioade mai proaste, din punct de vedere financiar, dupa ce a renuntat sa cante in trupa Valahia, alaturi de Dorin Topala. Cu toate acestea, nu a murit de foame: ""Mi-am inchiriat unul dintre apartamentele din Constant
Mihai Traistariu a avut si perioade mai proaste, din punct de vedere financiar, dupa ce a renuntat sa cante in trupa Valahia, alaturi de Dorin Topala.

Cu toate acestea, nu a murit de foame: ""Mi-am inchiriat unul dintre apartamentele din Constanta, cu 100 de dolari lunar, ca sa am din ce sa supravietuiesc. Apoi am castigat bani frumosi pe la concursurile internationale, unde mereu am iesit premiant"". Mihai Traistariu nu si-a uitat nici familia din Piatra Neamt: ""Desi s-a zvonit ca nu le-am trimis bani, am avut grija sa nu le lipseasca nimic"". Ce nu mai stiati despre cel care anul acesta a rupt gura targului la Eurovison? Ca, in anii de scoala, era mai degraba vestit ca dansator de muzica populara decat ca solist: ""Participam la «Cantarea Romaniei», era amuzant. Cu toate acestea, pe scena nu sunt un dansator foarte talentat"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.