Mai multi taximetristi de la o firma din Capitala au fost amendati, joi noapte, dupa ce au patruns in incinta parcului sportiv al CS Dinamo, unitate militara a MAI, in urma unui incident cauzat de un accident rutier usor, care a avut loc la ora 22, i
Mai multi taximetristi de la o firma din Capitala au fost amendati, joi noapte, dupa ce au patruns in incinta parcului sportiv al CS Dinamo, unitate militara a MAI, in urma unui incident cauzat de un accident rutier usor, care a avut loc la ora 22, in zona Obor. Conform Mediafax, care citeaza surse din Politie, in incidentul rutier a fost implicat un angajat al FC Dinamo si un taximetrist, care si-a chemat colegii prin statie. Speriat, angajatul FC Dinamo s-a refugiat in parcul sportiv, fiind urmat in tromba de mai multe taximetre, care au fortat intrarea in parcarea clubului, incercand sa-si faca dreptate. Personalul din unitatea militara a solicitat interventia Politiei, spunand ca "suntem asediati". La fata locului au ajuns rapid mai multe echipaje de la Sectia 6, care au aplanat conflictul si i-au amendat pe taximetristi, urmand ca Politia Rutiera sa faca lumina in cazul accidentului. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.