multi tineri. "Chiar si noi suntem uimiti de cati tineri am reusit sa adunam. De exemplu, opt din cei 12 selectionati au varsta de pana in 25 de ani", a spus managerul echipei, Jerry Colangelo. Cine sunt vedetele americanilor din acest an? Lebron Jam
multi tineri. "Chiar si noi suntem uimiti de cati tineri am reusit sa adunam. De exemplu, opt din cei 12 selectionati au varsta de pana in 25 de ani", a spus managerul echipei, Jerry Colangelo. Cine sunt vedetele americanilor din acest an? Lebron James (22 de ani), Dwayne Wade (24 de ani) si Carmelo Anthony (22 de ani), care au facut parte si din echipa olimpica a SUA din 2004. De altfel, acestia au fost desemnati si capitani ai echipei. "Suntem experimentati si stim ce trebuie sa facem pentru a invinge. stiu ca am o responsabilitate mare, asa ca noi trebuie sa mergem pe teren si sa rezolvam singuri meciurile", a declarat Lebron James.
SUA vor debuta la CM sambata dimineata, de la ora 8.00, in direct la TV Sport, in compania nationalei statului Puerto Rico. "Suntem increzatori in sansele noastre, dar asta nu inseamna ca nu respectam celelalte echipe.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.