Etapa din acest week-end se remarca printr-o partida care poate deveni determinanta pentru evolutia ulterioara a „poftelor“ de marire din acest tur de campionat. Dinamo-Poli Timisoara nu este neaparat un derby, ci o inclestare a mentalit
Etapa din acest week-end se remarca printr-o partida care poate deveni determinanta pentru evolutia ulterioara a „poftelor“ de marire din acest tur de campionat. Dinamo-Poli Timisoara nu este neaparat un derby, ci o inclestare a mentalitatii defensive, in primul rand, a lui Sorin Cartu si dorintele ofensive ale lui Rednic. De fapt, ambele tactici se vor implementa de la liniile mediene, acolo unde Timisoara detine suprematia avandu-i pe fostii „caini“ Alexa si Grigorie, oameni ce pot deschide sau inchide un meci. Timisoara nu doreste victoria neaparat, ci conform principiului lui Cartu, ar vrea sa iasa neinvinsa din „Groapa“. O alta partida care altadata avea pretentii de derby este Rapid-Craiova, insa e greu de crezut ca Stanga si compania lui de tineri vor putea face fata unui orgoliu ranit ca acela al Rapidului dupa infrangerea din Cupa UEFA in fata lui FK Sarajevo. In rest, partide echilibrate, impregnate cu „fulgerari“ de invidie ce se transforma peste noapte in acuzatii subtile de dopaj, cum este cazul Nationalului care a cerut teste antidoping la partida cu CFR Cluj. Nimic despre Steaua-FC Vaslui, o partida de „antrenament“ pentru campioni sau despre Poli Iasi-Pandurii unde Ionut Popa e gata sa-si sacrifice vocea pentru o victorie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.