Barbatii sunt foarte duri si insensibili atunci cand analizeaza o femeie: Asta-i femeia snur fara... fara... asta-i purtatoare ilegala de.... Nu e deranjanta lejeritatea cu care o fac, ci faptul ca fac o astfel de analiza in prezenta unor alte fe
Barbatii sunt foarte duri si insensibili atunci cand analizeaza o femeie: Asta-i femeia snur fara... fara... asta-i purtatoare ilegala de....

Nu e deranjanta lejeritatea cu care o fac, ci faptul ca fac o astfel de analiza in prezenta unor alte femei. Ganditi-va cum ar fi daca un barbat ar asista la o astfel de analiza din partea unor femei: ""Uite-l pe ala chel si burtos, zici ca e un gandac. Cred ca se uita la «ea» in oglinda, ca altfel nu are cum sa o vada"".
Cu siguranta, analizele lor sunt mult mai dure, dar ele au decenta sa le faca intre ele. Noi, barbatii, nu. De aceea, noi suntem misogini. Ele sunt delicate. Noi suntem sinceri, ele sunt secretoase. Nu mai tin scorul, dar cred ca e avantaj pentru ele. Femeile sunt mai discrete, barbatii nu, si asta se vede si se simte. (Alex Anghel)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.