Probabil ca Gigi Multescu regreta acum faptul ca a preluat conducerea tehnica a unei echipe fara viitor. Dupa al doilea esec pe teren propriu, vasluienii se scufunda usor, usor. ""Nu stiu ce sa mai schimb, am schimbat la fiecare etapa. Nu stiu ce
Probabil ca Gigi Multescu regreta acum faptul ca a preluat conducerea tehnica a unei echipe fara viitor.

Dupa al doilea esec pe teren propriu, vasluienii se scufunda usor, usor. ""Nu stiu ce sa mai schimb, am schimbat la fiecare etapa. Nu stiu ce se intampla cu jucatorii. Daca se va continua in acest ritm, este posibil sa parasesc Vasluiul. Nu mai am rabdare sa antrenez numai greseli"", a declarat, la final, tehnicianul vasluian. Desi nu au evoluat rau, gazdele au platit tribut ratarilor si lipsei de experienta, in timp ce Farul a preferat contraatacul si a asteptat greselile adversarului. Primul a punctat Liviu Mihai, in minutul 3, insa gazdele, dupa cateva ocazii irosite, au egalat prin Marius Croitoru (a€™40), din lovitura libera, dand senzatia ca pot intoarce situatia. In partea secunda, ""marinarii"" au raspuns tot pe contraatac, iar Gurita (a€™79) si Tibor Moldovan (a€™83) au bagat Vasluiul in sedinta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.