S-a jucat putin fotbal, insa pe primul plan au fost intrarile dure si imbrancelile. A mai venit si ploaia dupa pauza, care a dat avant duritatilor. Aseara nu a mai fost loc de sentimentalisme, desi galeriile sunt infratite. Timisoara isi dores

S-a jucat putin fotbal,
insa pe primul plan
au fost intrarile dure si imbrancelile. A mai venit si ploaia dupa pauza, care a dat avant duritatilor.

Aseara nu a mai fost loc de sentimentalisme, desi galeriile sunt infratite. Timisoara isi doreste sa aiba Capitala la picioare, de aici un meci cu mari orgolii, duse insa de multe ori peste limite.
DURITATI. Meciul a inceput nervos, cu duritati de ambele parti, cu un plus pentru timisoreni. Imbranceli, specialitatea rapidistilor, faulturi de ""galben"" ale lui Cristea si Alexa, totul sub ochii ingaduitori ai arbitrului Vasile Bratu. Banca visinie sare in aer, cerand avertismente, cu Constantin Zotta aproape de a intra in teren. A fost nevoie de interventia observatorului Alexandru Boc. Spiritele s-au calmat doar pentru putin timp. S-a reluat dupa pauza, o data cu o ploaie torentiala, insa de data aceasta au aparut si cartonasele. A aparut si Viorel Moldovan, in huiduielile tribunelor. S-au certat Cartu cu Razvan Lucescu. Si cam asta a fost tot, in afara de determinare, pragmatism si cateva ocazii.
ECHITABIL. Ambii tehnicieni considera rezultatul echitabil. ""Sunt multumit ca am regasit acel spirit de lupta. Este un pas inainte. Consider rezultatul echitabil"", a spus antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu. La randul sau, Sorin Cartu a precizat: ""Rezultatul nu este rau, dar nici bun. Suntem in grafic, lucrul pozitiv e ca nu am primit gol pana acum in acest start infernal"".

SUSTINERE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.