Un fermier indian in varsta de 88 de ani a devenit unul dintre cei mai in varsta tatici din lume, relateaza Ananova. Virmaram Jat a incercat (noapte de noapte) timp de 60 de ani sa aiba un fiu, iar acum, cea de-a treia sa sotie, Gammo Devi, care este
Un fermier indian in varsta de 88 de ani a devenit unul dintre cei mai in varsta tatici din lume, relateaza Ananova. Virmaram Jat a incercat (noapte de noapte) timp de 60 de ani sa aiba un fiu, iar acum, cea de-a treia sa sotie, Gammo Devi, care este cu 45 de ani mai tanara ca el, a reusit sa-l faca fericit.
Virmaram, care deja mai are o fiica in varsta de 16 ani, locuieste impreuna cu familia sa intr-o coliba de chirpici si traieste din cresterea camilelor si a caprelor.
Potrivit tabloidului The Sun, fermierul a declarat ca va mai incerca sa faca si alti copii si ca are de gand sa se bucure de viata pana cand va muri. Prima sotie a acestuia, in varsta de 85 de ani, si care locuieste in aceeasi casa, a ajutat la nasterea fiului fermierului. Cel mai batran tata din lume este australianul Les Colley, care avea 92 de ani. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.