Ministrul israelian de Externe, Tzipi Livni, a anuntat ca Israelul va inceta azi atacurile din Liban. Sambata, libanezii au declarat ca accepta rezolutia ONU privind oprirea conflictului armat, in ciuda unor rezerve, in vreme ce guvernul israelian se
Ministrul israelian de Externe, Tzipi Livni, a anuntat ca Israelul va inceta azi atacurile din Liban. Sambata, libanezii au declarat ca accepta rezolutia ONU privind oprirea conflictului armat, in ciuda unor rezerve, in vreme ce guvernul israelian se anuntase deja multumit de textul votat de Consiliul de Securitate. Israelul a explicat insa ca atacurile sale din Liban se vor incheia numai azi, deoarece armata a mai cerut un ragaz pentru a finaliza unele operatiuni impotriva celulelor Hezbollah. Textul rezolutiei ONU cuprinde si o prevedere de introducere a unei forte armate libaneze la granita cu Israelul, informeaza NewsIn. In plus, se pare ca Israelul este de acord si cu un schimb de prizonieri, fiind gata sa elibereze detinuti apartinand Hezbollah in schimbul soldatilor israelieni rapiti de miscarea radicala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.