City Park Mall of Constanta, cel mai mare proiect de shopping, leisure si entertainment din Constanta, si-a ales drept operator de supermarket grupul olandez SPAR, unul din cele mai mari lanturi de retail din lume.
"Pozitionarea City Park Mall

City Park Mall of Constanta, cel mai mare proiect de shopping, leisure si entertainment din Constanta, si-a ales drept operator de supermarket grupul olandez SPAR, unul din cele mai mari lanturi de retail din lume.
"Pozitionarea City Park Mall of Constanta este ideala pentru noi, iar conceptul este unul care raspunde valorilor Spar. Managementul Spar este orientat catre un demers unic: excelenta in serviciile asigurate consumatorului, iar supermarketul Spar din cadrul City Park Mall va raspunde exigentelor consumatorilor din toate punctele de vedere.
In Romania, precum si in toate locatiile Spar din lume, clientii supermarketurilor si hipermarketurilor noastre vor regasi cele patru valori internationale: prospetime, raport excelent calitate/pret, gama variata de produse si de servicii", a apreciat Rino Tizzanini, director general al Spar Romania.

Cel mai mare lant de magazine medii

Compania de retail Spar, fondata in 1932 in Olanda, este prezenta in 34 de tari de pe 4 continente. La nivel mondial, numarul total al magazinelor Spar este de peste 15.000, iar cifra de afaceri totala raportata pentru anul 2005 a fost de 27,9 miliarde de euro.
Pe piata romaneasca, compania si-a anuntat intentia de a investi peste 350 de milioane de euro pentru a deschide nu mai putin de 200 de unitati. La nivel mondial, cea mai mare parte a magazinelor Spar opereaza in regim de franciza. Daca exista cazuri in care fiecare magazin dintr-o tara este detinut de proprietari diferiti, in Romania licenta intregii retele este detinuta de firma Spar SRL.
Prin cele 200 de magazine anuntate, Grupul Spa va deveni lider pe segmentul supermarketurilor. Lanturile concurente prezente pe piata locala sunt G'market, La Fourmi, Billa, Penny Market, Mega Image sau recentele patrunse Kaufland si Plus. Un concurent serios ar putea fi reteaua Kaufland, patrunsa in Romania de aproape un an, care a investit pana acum 200 milioane de euro in 11 magazine. Planurile de viitor ale companiei vizeaza deschiderea unui numar de 50 de unitati, ce se vor realiza pe fondul unor investitii de aproape un miliard de euro.

City Park Mall, reperul comercial al Constantei

Noul centru comercial din Constanta va fi finalizat in vara anului viitor in urma unor investitii totale de aproape 50 milioane de euro. Amplasat in zona de nord a Constantei, in vecinatatea celui mai mare parc al orasului, City Park Mall este delimitat de doua bulevarde principale, fapt ce alaturi de reteaua extinsa de mijloace de transport din vecinatate ii ofera o accesibilitate lejera.
Noul Mall ofera peste 120 de magazine, supermarketul Spar, multiplex, entertainment, fashion, food court, electrocenter precum si cateva facilitati mai deosebite destinate pensionarilor si copiilor.
Pista de sarituri pentru skateri, spatiile de joaca pentru copii precum si Senior's Club, unde pensionarii vor beneficia de un cadru atractiv si organizat de petrecere a timpului liber, sunt cateva dintre atractiile promise de noul centru comercial. "In privinta mixului de chiriasi, acesta a fost atent selectionat. Marks& Spencer, Sephora, Nautica, Adidas, Fox, Levi's, Balizza, KFC, Bigotti, Leonardo, Yokko, Cavaliere, Lee Cooper, Only For You, Cellini, Yoko Hair Studio, Kenvelo sunt doar cateva dintre numele care au confirmat interesul prezentei in cadrul celor peste 120 de magazine ale City Park Mall of Constanta", a precizat Adrian Sandu, Retail Marketing Manager in cadrul Neocity Group. Toate aceste atuuri vor sa transforme primul mall autentic al Constantei in "reperul comercial" al orasului.

Investitii de 1 miliard de euro

Neocity Group, developerul City Park Mall of Constanta, este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari care activeaza pe piata romaneasca. Patruns pe piata locala in 1999, grupul a anuntat la inceputul acestui an investitii de 1 miliard de euro in perioada 2006- 2009 pe sectorul imobiliar. Printre proiectele anuntate sunt Neopark Residence, Neocity Peninsula, Neoforest, Neoresidence, NeoLake Residence, Neocity Office III. In prezent, Romania este situata pe primul loc in lista proiectelor de investitii imobiliare ale Neocity Group, care se deruleaza in Israel, in tarile Europei Centrale si de Est, Canada si in Africa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.