Actrita italiana Sophia Loren a fost votata "simbolul frumusetii naturale", in urma unui sondaj pe Internet, surclasand vedete cu mult mai tinere, precum Catherine Zeta Jones sau Cameron Diaz, informeaza BBC News Online. La sondajul online pentru des
Actrita italiana Sophia Loren a fost votata "simbolul frumusetii naturale", in urma unui sondaj pe Internet, surclasand vedete cu mult mai tinere, precum Catherine Zeta Jones sau Cameron Diaz, informeaza BBC News Online. La sondajul online pentru desemnarea castigatoarei "Dare to Be Bare" ("Indrazneste sa-ti arati goliciunea") au participat 1578 de persoane care au ales cele mai naturale frumuseti, care ies din tiparele clasice, din randul celebritatilor. Simbol al cinematografiei italiene, recompensata cu doua premii Oscar, pentru rolul din "Ciociara" si pentru intreaga cariera, Sophia Loren, in varsta de 71 de ani, a declarat ca si-a pastrat frumusetea datorita optimismului, spaghetelor si uleiului de masline. Actrita a devenit recent cea mai in varsta femeie care a pozat goala pentru celebrul calendar Pirelli. Chiar si arhiepiscopul de Genova a declarat odata ca, desi Vaticanul se opune clonarii umane, "se poate face o exceptie in cazul Sophiei Loren". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.