Editia de sambata a prestigiosului cotidian francez a publicat un articol despre lupta antifrauda in Romania si succesele pe care le-a inregistrat DLAF in ultimul an, de la crearea sa, in iunie 2005. seful DLAF, Tudor Chiuariu, se afla pe lista secre
Editia de sambata a prestigiosului cotidian francez a publicat un articol despre lupta antifrauda in Romania si succesele pe care le-a inregistrat DLAF in ultimul an, de la crearea sa, in iunie 2005. seful DLAF, Tudor Chiuariu, se afla pe lista secretarilor de stat care urmeaza sa fie restructurati.
Intitulat "Romania: departamentul antifrauda creat de Bucuresti da primele sale rezultate", materialul descrie in amanunt modul in care a fost reformat intregul sistem al controlului fondurilor europene, prin infiintarea DLAF. "Le Monde" remarca si modul in care Tudor Chiuariu, seful Departamentului pentru Lupta Antifrauda, a reusit, printr-o politica coerenta de resurse umane, sa atraga inspectori tineri care si-au finalizat studiile in strainatate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.