Hotelul edilului-sef al Constantei a devenit, sambata dimineata, teatrul unei rafuieli de tip mafiot intre doua bande periculoase din oras. Desi initial s-a vehiculat ideea ca scandalul ar fi un atac indreptat impotriva lui Radu Mazare sau al presedi
Hotelul edilului-sef al Constantei a devenit, sambata dimineata, teatrul unei rafuieli de tip mafiot intre doua bande periculoase din oras. Desi initial s-a vehiculat ideea ca scandalul ar fi un atac indreptat impotriva lui Radu Mazare sau al presedintelului Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, ambii actionari la Hotelul Flora, politistii spun ca a fost vorba despre o bataie intre doua grupari rivale. Anchetatorii au reusit sa identifice deja 7 persoane implicate in incident si au facut descinderi la domiciliile altor suspecti. Politistii au fost alertati sa intervina pentru aplanarea conflictului de catre receptionera de serviciu de la Hotelul Flora, stabilind ca la altercatie au participat trei bodyguarzi, precum si alti patru barbati din municipiul Constanta. In timpul altercatiei au fost sparte doua geamuri, iar protagonistii bataii s-au lovit intre ei. De la fata locului, politistii au ridicat un topor, o sabie, o bara metalica, surubelnita, bate, o bara din fier-beton, obiecte care au fost gasite cu ocazia cercetarii in spatele barului si a receptiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.