Proiectul, inceput acum sase luni, permite comunitatilor dezavantajate sa aiba acces la informatii prin mijloace moderne de comunicare, dar este si o sansa de a se face cunoscute. Astfel, se pot dezvolta infrastructura si turismul, prin atragerea si
Proiectul, inceput acum sase luni, permite comunitatilor dezavantajate sa aiba acces la informatii prin mijloace moderne de comunicare, dar este si o sansa de a se face cunoscute. Astfel, se pot dezvolta infrastructura si turismul, prin atragerea si incurajarea investitorilor. Lucrurile evolueaza lent. Adultii prea acceseaza informatiile de pe internet, iar investitiile se lasa asteptate. "Interesul din partea populatiei adulte nu este asa cum ni-l dorim. Exista o oarecare reticenta", ne-a declarat primarul comunei Pilu, din Arad, Sur Moisa. In ceea ce priveste turismul, primarul a invocat lipsa punctelor de atractie, comuna fiind intr-o zona de campie, fara obiective importante, iar de pensiuni nici nu poate fi vorba.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.