Doar sapte componenti ai nationale, de tineret au fost prezenti ieri dimineata la Casa Fotbalului, la reunirea lotului convocat pentru meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European under-21, din 2007, care se va disputa miercur
Doar sapte componenti ai nationale, de tineret au fost prezenti ieri dimineata la Casa Fotbalului, la reunirea lotului convocat pentru meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European under-21, din 2007, care se va disputa miercuri, la ora 18, la Urziceni. Antrenorul reprezentativei de tineret, Emil Sandoi, a facut o singura modificare in lotul anuntat initial, in locul lui Laszlo Sepsi (Gloria Bistrita), accidentat, fiind convocat Sorin Radoi, de la Poli Timisoara. La reunirea de duminica au fost prezenti doar Romeo Surdu (CFR Cluj), Andrei Prepelita (FC Arges), Costin Curelea, Viorel Ferfelea, Dacian Varga (toti Sportul Studentesc), Ovidiu Herea (FC National) si George Florescu (Serif Tiraspol). Claudiu Keseru, de la FC Nantes, era asteptat dupa amiaza, in timp ce Hristu Chiacu (Wisla Cracovia) va sosi in tara astazi, iar restul jucatorilor dupa incheierea etapei. "Este un joc foarte important. Acest program al calificarilor ne dezavantajeaza. Daca inainte un eventual pas gresit se putea repara pe parcurs, acum orice eroare poate fi fatala. As vrea sa le trezesc jucatorilor dorinta de a realiza o performanta si la nationala de tineret", a declarat noul selectioner, Emil Sandoi. Conform noului sistem de la tineret, Romania va juca intr-o grupa cu Irlanda de Nord si cu Ger-mania, ultimul meci in deplasare, prima din serie urmand sa se califice la un nou turneu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.