Un test pe ruta Bucuresti-Constanta-Bucuresti la care au participat versiunile deja cunoscute, Fiesta ST si Mondeo ST, a reprezentat cadrul in care a fost dezvaluit spectaculosul Focus ST. Prezent in culoarea electric orange, noul ST este spectaculos
Un test pe ruta Bucuresti-Constanta-Bucuresti la care au participat versiunile deja cunoscute, Fiesta ST si Mondeo ST, a reprezentat cadrul in care a fost dezvaluit spectaculosul Focus ST. Prezent in culoarea electric orange, noul ST este spectaculos in fiecare aspect. Diferit de modelul de serie, datorita pragurilor si spoilerelor profilate si a jantelor cu design special, de 18 inch, Focus ST este o aparitie aparte. In spate avem o evacuare dubla care, dupa cum aveam sa constatam ulterior, provoaca o adevarata simfonie a decibelilor in mers. Dar ce il face cu adevarat special este motorul de origine Volvo cu cinci cilindri de 2,5 litri si turbocompresor care dezvolta 225 CP la 6100 rpm si, mai important, un cuplu maxim de 320 Nm disponibil intre 1600 rpm si 4000 rpm. Datorita acestor valori, Focus ST trage incredibil in orice treapta de viteza. Pretul unui Ford Focus ST este 19.790 euro CIP (varianta cu trei usi) sau 19.990 euro CIP (varianta in cinci usi).

Compania AUTOMEDIA a organizat si in acest an traditionalul concurs "CEL MAI 4x4", ajuns la a cincea editie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.