Prefectul judetului Bihor, Ilie Bolojan, va cere institutiilor de cercetare penala si fiscala ale statului sa faca o ancheta amanuntita la FC Bihor, club finantat de Consiliul Judetean si de Consiliul Local Oradea. Prefectul a declarat intr-o conferi
Prefectul judetului Bihor, Ilie Bolojan, va cere institutiilor de cercetare penala si fiscala ale statului sa faca o ancheta amanuntita la FC Bihor, club finantat de Consiliul Judetean si de Consiliul Local Oradea. Prefectul a declarat intr-o conferinta de presa ca, in urma unor verificari proprii la gruparea oradeana, a constatat "o proasta gestionare a banilor publici" si "prejudicii financiare mult mai mari decat cele 10 miliarde de lei vechi stabilite recent printr-un audit intern realizat de Primaria Oradea". In raportul prezentat de Ilie Bolojan se arata ca "transferurile de jucatori de la FC Bihor catre alte echipe au fost facute in defavoarea clubului". In acest sens, prefectul a tinut sa aminteasca faptul ca un intreg lot de jucatori a fost cedat la finele turului de campionat 2005-2006 pe sume mai mici decat cele stabilite prin rapoartele de evaluare a jucatorilor. Acelasi oficial a criticat si faptul ca fostilor presedinti ai clubului oradean, Emeric Ienei si Alexandru Satmareanu, li s-au platit prime de instalare si prime de joc, desi in contractele acestora erau prevazute doar indemnizatii lunare fixe.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.