O firma israeliana s-a declarat dispusa sa transporte comenzile de pizza si pe cimpul de lupta, transmite MTI. Firma, care primeste comenzi si pe Internet, isi face reclama sub pretextul ca starea de atentie stimulata de pizza este benefica pentru so
O firma israeliana s-a declarat dispusa sa transporte comenzile de pizza si pe cimpul de lupta, transmite MTI. Firma, care primeste comenzi si pe Internet, isi face reclama sub pretextul ca starea de atentie stimulata de pizza este benefica pentru soldatii israelieni aflati in garda de noapte. O pizza si o racoritoare, plus transportul costa 16 dolari si 95 de centi. Pentru o companie intreaga, distractia costa 269 de dolari. Daca pizza este destinata unei rude sau unui prieten al celui care a comandat-o, firma adauga la comanda si un document decorativ, care dovedeste ca pizza a fost oferita de cineva, numele celui care a comandat-o fiind trecut in document.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.