trebuit sa finalizam lucrarea prin noiembrie, insa vremea nu a tinut cu noi. In plus, am mai avut si ceva probleme cu regimul juridic al unor terenuri, care ne-au mai tinut pe loc cateva luni", ne-a declarat primarul municipiului Barlad, Consta
trebuit sa finalizam lucrarea prin noiembrie, insa vremea nu a tinut cu noi. In plus, am mai avut si ceva probleme cu regimul juridic al unor terenuri, care ne-au mai tinut pe loc cateva luni", ne-a declarat primarul municipiului Barlad, Constantin Constantinescu. Parcul industrial Tutova se va intinde pe o suprafata de aproximativ 10 hectare si va cuprinde sase hale de productie, insumand 3.600 mp, precum si un pavilion central, cu spatii pentru firme si sali de conferinte. Primarul Constantinescu spune ca deja a primit semnale de la un numar de firme din partea locului, dar si din alte zone invecinate, interesate sa faca afaceri in incubatorul Tutova. "Avantajele sunt clare, spatiile de productie fiind racordate la utilitati, iar birourile - dotate cu toate mijloacele necesare comunicarii", ne-a declarat si constructorul halelor, Viorel Dumitrasc. In castig vor iesi nu numai companiile nou-infiintate, care nu vor plati chirii, pentru inceput, dar si celelalte firme, care in mod normal ar trebui sa faca un efort financiar ridicat pentru a-si permite asemenea sedii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.