Cu trei zile inainte de startul acestui campionat, Pandurii au primit vestea ca Sportul a retrogradat in birouri si ca trebuie sa revina in Liga I, desi pierduse acest drept la finalul sezonului trecut. Cu un lot subtire, care abia reluase pregatiril
Cu trei zile inainte de startul acestui campionat, Pandurii au primit vestea ca Sportul a retrogradat in birouri si ca trebuie sa revina in Liga I, desi pierduse acest drept la finalul sezonului trecut. Cu un lot subtire, care abia reluase pregatirile, Marin Condescu (foto) a apelat la Jean Padureanu, care i-a livrat rapid patru jucatori. Ajutorul Bistritei pentru Pandurii a continuat si sambata, cand, in ciuda unui meci care a parut tare, cu incaierari si cartonase rosii, Gloria nu a creat probleme gazdelor, permitandu-le acestora sa-si treaca in cont prima victorie din acest campionat. Gabriel Muresan a vazut rosu inca din minutul 19, cand a primit al doilea cartonas galben, la o altercatie cu Guso, pe care orice jucator normal o evita daca era deja avertizat. Gazdele nu au dorit sa profite de acest cadou, iar Radu Luca a fost si el eliminat, pentru un fault foarte dur. Unicul gol al intalnirii s-a marcat imediat dupa pauza, cand spiritele s-au linistit considerabil, la o faza la care fundasii bistriteni l-au urmarit pe Zoicas cum se demarca la coltul scurt si inscrie. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.