cea mai buna performanta europeana a anului, a pus capat, practic, luptei pentru medalia de aur. Romanul, venit si el dupa o accidentare la picior, care l-a scos din circuit doua luni, a inceput concursul ezitant, cu doua sarituri mult sub posi
cea mai buna performanta europeana a anului, a pus capat, practic, luptei pentru medalia de aur. Romanul, venit si el dupa o accidentare la picior, care l-a scos din circuit doua luni, a inceput concursul ezitant, cu doua sarituri mult sub posibilitatile sale, 16,59 m si 16,86 m, si una depasita, calificandu-se cu emotii intre cei mai buni opt, care mai aveau dreptul la inca trei incercari. In partea a doua, Oprea si-a mai revenit, el aterizand, la a cincea tentativa, la 17,18 m, rezultat cu care si-a asigurat medalia de bronz. Argintul a revenit britanicului Nathan Douglas, cu 17,21 m. Daca ar fi repetat evolutia de la Campionatele Nationale de luna trecuta, cand a sarit 17,37 m, romanul ar fi fost al doilea la Goteborg.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.