Baschetul romanesc a ratat ocazia, in weekendul recent incheiat, sa obtina o noua performanta la nivelul juniorilor, reprezentativa feminina tricolora "under 16" fiind invinsa de Letonia in semifinalele diviziei secunde a Euro 2006, intrecere care s-
Baschetul romanesc a ratat ocazia, in weekendul recent incheiat, sa obtina o noua performanta la nivelul juniorilor, reprezentativa feminina tricolora "under 16" fiind invinsa de Letonia in semifinalele diviziei secunde a Euro 2006, intrecere care s-a derulat pana aseara in Finlanda. Dupa un parcurs foarte bun in prima faza a competitiei si in grupele semifinale, Romania nu a mai repetat aceeasi isprava din debutul intrecerilor, cand a trecut lejer de Letonia, cu 67-55, si a ratat calificarea in primul esalon continental, fiind intrecuta net de aceasta data, cu scorul de 81-60 (25-19, 12-12, 18-20, 26-9). Conform statisticii oficiale, cea mai valoroasa jucatoare a Romaniei a fost din nou Elisabeth Pavel, cu 27 de puncte si 13 recuperari, pe lista principalelor marcatoare fiind trecuta si Doinita Panait, cu 12 puncte. In aceste conditii, Romania a jucat cu Italia, aseara, dupa inchiderea editiei, pentru medaliile de bronz, in vreme ce Letonia si Slovenia s-au intalnit in finala. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.