Dinamovistii au reusit al treilea succes consecutiv, insa jocul nu a convins. Mircea Rednic l-a titularizat pe rebelul Claudiu Niculescu, insa acesta nu a mai reusit sa inscrie, evoluand destul de modest. Dupa cateva zile de transa, in urma scanda
Dinamovistii au reusit al treilea succes consecutiv, insa jocul nu a convins. Mircea Rednic l-a titularizat pe rebelul Claudiu Niculescu, insa acesta nu a mai reusit sa inscrie, evoluand destul de modest.

Dupa cateva zile de transa, in urma scandalului legat de ""cazul Claudiu Niculescu"", Dinamo a invins la Petrosani, insa a facut-o dupa un joc mai degraba modest. La meci a asistat, pentru prima oara in acest sezon, si fostul director general, Gigi Netoiu.
NEMULTUMIT. In cele din urma, Mircea Rednic l-a titularizat pe rebelul Niculescu, lasandu-l pe banca pe Ionel Ganea. Sub biciul fostului antrenor dinamovist, Florin Marin, petrosenenii au avut primele ocazii, insa cei care au punctat au fost ""cainii"", prin Danciulescu (a€™32), dupa o centrare a lui Catalin Munteanu. Numai ca Dinamo nu a mentinut ritmul, permitand gazdelor sa atace si sa iroseasca ocazii destul de bune. Au avut si un gol, anulat pe motiv de ofsaid, insa faza este discutabila. La final, Mircea Rednic era nemultumit. ""Echipa nu arata asa cum vreau eu. Este departe de cerintele mele, dar timpul a fost scurt"", a declarat ""Puriul"", a carui satisfactie este faptul ca echipa a reusit numai victorii de la startul sezonului, atat in campionat, cat si in Cupa UEFA. La randul lui, autorul golului ros-albilor, Danciulescu, a declarat: ""Ma bucur pentru gol si pentru revenirea lui Niculescu, dar imi pare rau de Florin Marin"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.