In municipiul Alexandria, judetul Teleorman, se va desfasura in perioada 29 august-2 septembrie anul curent cea de-a 16-a editie a Targului national pentru agricultura si industrie alimentara AGRALIMEX, conform ROMPRES. Directorul Camerei de Comer
In municipiul Alexandria, judetul Teleorman, se va desfasura in perioada 29 august-2 septembrie anul curent cea de-a 16-a editie a Targului national pentru agricultura si industrie alimentara AGRALIMEX, conform ROMPRES.
Directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman, Marin Niculcea, a anuntat ca targul va fi organizat in mai multe spatii interioare, modulare, dar si pe platouri exterioare. Oferta generala include masini, utilaje si echipamente pentru agricultura, instalatii zootehnice, linii tehnologice de procesare a materiilor prime agricole, seminte, ingrasaminte, produse de uz veterinar, articole pentru gradini si altele. La editia de anul trecut, la Targul national de agricultura si industrie alimentara au participat aproape 80 de expozanti, producatori si distribuitori din tara, dar si din strainatate. (Francisca M. Catana)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.