Directia Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza conducatorii auto ca, din cauza lucrarilor de reabilitare carosabilului si ca urmare a fluxului mare de autovehicule dinspre Litoral catre Bucuresti, traficul
Directia Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza conducatorii auto ca, din cauza lucrarilor de reabilitare carosabilului si ca urmare a fluxului mare de autovehicule dinspre Litoral catre Bucuresti, traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe raza localitatii Faclia. Pentru asigurarea fluentei traficului si crearea unui coeficient de confort si siguranta rutiera, conducatorii auto sunt rugati sa utilizeze si variantele DN2A Constanta - Harsova - Slobozia; DN2 Urziceni - Bucuresti; DN2A Slobozia - Harsova - Constanta in continuare Drajna - Autostrada Soarelui; DN2A Slobozia - Harsova - Constanta in continuare DN3 Drajna - Lehliu - Bucuresti.
Tot in scopul evitarii aglomeratiei, Politia Rutiera solicita soferilor care se deplaseaza catre Pitesti sa foloseasca si varianta ocolitoare prin DN7 Bucuresti - Titu - Gaesti - Topoloveni - Pitesti.
Pentru cei care circula pe DN1, li se reaminteste faptul ca, la km 114, in zona Posada se continua lucrarile de consolidare a versantilor si reabilitare a partii carosabile pe o lungime de circa 150 de metri. Conducatorii auto pot folosi ca ruta ocolitoare traseele DN1A: Brasov - Sacele - Cheia - Ploiesti; DN73: Brasov - Rasnov - Campulung - Targoviste - Bucuresti. Pentru o deplasare sigura, fara evenimente rutiere, se recomanda conducatorilor auto sa respecte limitele legale de viteza si sa circule cu o viteza adaptata in permanenta la conditiile de drum si trafic; sa respecte regulile mersului in coloana; sa nu se angajeze in depasiri riscante, mai ales in locurile lipsite de vizibilitate; sa plece din timp la drum si sa evite pe cat posibil condusul autovehiculelor pe timpul noptii; sa-si planifice calatoriile astfel incat sa nu conduca in stare de oboseala, mai ales ca in timpul zilei, temperaturile caniculare accentueaza riscul de accident.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.