Pozitia lui Ion Iliescu pe orice tema politica este in continuare privita cu multa atentie de opinia publica. El spune ca nu doreste o functie in partid, mai degraba din pricina faptului ca nu are nevoie de legitimare de facto pentru a-si exercita i
Pozitia lui Ion Iliescu pe orice tema politica este in continuare privita cu multa atentie de opinia publica. El spune ca nu doreste o functie in partid, mai degraba din pricina faptului ca nu are nevoie de legitimare de facto pentru a-si exercita influenta pe care o are. Aceasta influenta este vizibila in colaborarea pe care a inceput-o cu Adrian Nastase.

„Nu sunt un infatuat, dar eu reprezint ceva prin mine insumi si, in aceste conditii, nu am nevoie de nici o functie pentru a-mi exprima un punct de vedere sau a influenta in vreun fel lucrurile“, a spus ieri Ion Iliescu, in timpul unei conferinte de presa extraordinare, pe care a sustinut-o la Scoala de vara a PSD de la Valenii de Munte, transmite Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.