Compania de comert Internet eBay este pe cale sa se confrunte cu o greva a unor clienti, anunta cotidianul The Guardian.
Un numar de proprietari de magazine, ale caror marfuri sunt prezentate pe site-ul eBay, au anuntat ca vor lansa actiunea
Compania de comert Internet eBay este pe cale sa se confrunte cu o greva a unor clienti, anunta cotidianul The Guardian.
Un numar de proprietari de magazine, ale caror marfuri sunt prezentate pe site-ul eBay, au anuntat ca vor lansa actiunea de protest pe data de 15 august.
Motivul este ca eBay intentioneaza sa modifice tipul de link-uri care vor fi listate ca rezultat al unei cautari.
Daca pana in prezent se afisau site-uri cu informatii despre produsul cautat la un loc cu site-uri ale magazinelor, continand oferte de vanzare, de acum inainte eBay nu va mai afisa automat ofertele magazinelor.
Compania de comert on-line a explicat ca va lista ofertele de vanzare numai in cazul in care paginile cu informatii generale despre produs nu vor fi suficient de numeroase.
Interesant este ca eBay se va confrunta cu o greva printre clienti, dat fiind ca acest tip de actiune de protest este de obicei organizat printre angajatii unei companii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.