deschiderea stagiunii teatrale, promite o toamna bogata din punct de vedere cultural pentru timisoreni. Organizatorii au gandit o editie, a XII-a, cosmopolita, pe masura Timisoarei multiculturale. Festivalul are loc in perioada 16 - 24 septembrie, ia
deschiderea stagiunii teatrale, promite o toamna bogata din punct de vedere cultural pentru timisoreni. Organizatorii au gandit o editie, a XII-a, cosmopolita, pe masura Timisoarei multiculturale. Festivalul are loc in perioada 16 - 24 septembrie, iar criticii il plaseaza printre primele ca importanta din tara. Surpriza festivalului vine din partea criticului de teatru Mariana Voicu, care va lansa la aceasta editie o istorie a Teatrului National Timisoara.
Una dintre sectiunile festivalului este dedicata Anului Francofoniei. Artisti romani se vor intalni cu artisti canadieni si francezi, in jurul unor ateliere, workshopuri si spectacole. Organizatorii festivalului au aruncat manusa viitorilor spectatori. "Nu trebuie sa fie scutiti de incercari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.