La fel ca Franta, Italia a inregistrat si ea o usoara crestere economica, pe fondul revigorarii economiei mondiale. Pentru al doilea trimestru al anului, PIB-ul italian a crescut cu 0,5%, un ritm mai lent fata de cel de 0,7% din primul trimestru al a
La fel ca Franta, Italia a inregistrat si ea o usoara crestere economica, pe fondul revigorarii economiei mondiale. Pentru al doilea trimestru al anului, PIB-ul italian a crescut cu 0,5%, un ritm mai lent fata de cel de 0,7% din primul trimestru al acestui an.
Cifrele, anuntate de Institutul National Italian de Statistica si publicate in La Tribune, confirma revenirea economiei italiene dupa o perioada mai indelungata de stagnare. Luigi Speranza, economist la BNP Paribas, explica: "Comparativ cu primul trimestru, productia industriala a dezamagit, dar per total cresterea italiana este peste asteptari".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.