Discotecile din Mamaia, Costinesti, Neptun, Jupiter, 2 Mai, Eforie Nord si Eforie Sud au fost luate cu asalt de ofiterii Directiei de Investigare a Fraudelor. Politistii au intreprins mai multe controale in cele 15 spatii de distractie pentru a comba
Discotecile din Mamaia, Costinesti, Neptun, Jupiter, 2 Mai, Eforie Nord si Eforie Sud au fost luate cu asalt de ofiterii Directiei de Investigare a Fraudelor. Politistii au intreprins mai multe controale in cele 15 spatii de distractie pentru a combate ilegalitatile din domeniul economico-financiar. Patru infractiuni au fost constatate si au fost aplicate 27 de amenzi, in valoare de aproape 2 miliarde lei vechi, pentru nerespectarea normelor privind utilizarea caselor de marcat, neintocmirea rapoartelor zilnice de gestiune, utilizarea de contracte de munca neavizate si neinformarea clientilor cu privire la pretul produselor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.