Dupa ani si ani de excese, Colin Farrel a luat decizia de a reveni pe calea cea dreapta de dragul fiului sau, informeaza site-ul pipole.net. Femeile, alcoolul si drogurile nu au adus nimic bun in viata actorului, care a descoperit la 30 de ani ca sin
Dupa ani si ani de excese, Colin Farrel a luat decizia de a reveni pe calea cea dreapta de dragul fiului sau, informeaza site-ul pipole.net. Femeile, alcoolul si drogurile nu au adus nimic bun in viata actorului, care a descoperit la 30 de ani ca singura lui prioritate este fiul sau de numai 3 ani.
Actorul are un fiu impreuna cu Kim Bordenave, nascut pe 12 septembrie 2003. Se pare ca micutul James a reusit sa-i redea celebrului sau tata pofta de viata, dupa ce excesele irlandezului i-au adus porecla de "baiat rau".
"Nu mai beau nimic de mai bine de sase luni. Vedeam cum viata mea incepuse sa se topeasca ca o lumanare. Nu ma preocupam pentru viata mea si obisnuiam sa fac tot ceea ce vreau, chiar daca stiam ca nu este bine. A trebuit sa ridic piciorul de pe acceleratie in momentul in care mi-am dat seama ca nu mai sunt singur pe lume. Acum am un fiu si el este principala mea prioritate", a spus actorul, precizeaza ClickNews. Farrel poate fi vazut pe marile ecrane in adaptarea cinematografica a serialului "Miami Vice" alaturi de Jamie Foxx, castigatorul unui Oscar pentru filmul biografic "Ray". "In ciuda determinarii mele de a fi sobru, nu pot sa garantez ca nu voi mai ceda tentatiei alcoolului in urmatorii ani. La urma urmei, nu sunt decat un barbat cu slabiciunile sale", a mai precizat Farrel.
Se pare ca Farrel nu este singurul VIP de la Hollywood care revine pe drumul cel bun datorita familiei. Saptamana trecuta actorul Robin Williams s-a internat intr-un centru de dezintoxicare din cauza alcoolului. "Dupa 20 de ani de abstinenta, Robin Williams a inceput din nou sa bea si a decis sa ia masuri concrete pentru a scapa de aceasta problema, pentru binele sau si al familiei", a spus purtatorul de cuvant al actorului. Nu se cunoaste inca la ce clinica s-a internat actorul, cert este doar ca Williams spera sa se intoarca la lucru in toamna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.