O ora si douazeci de minute au fost suficiente pentru Brian Molko & Co sa transmita spectatorilor multa energie pozitiva. La sfarsitul show-ului, lumea a ramas pe loc si nimanui nu-i venea sa creada: chiar s-a terminat? Cei care nu intel

O ora si douazeci de minute au fost suficiente pentru Brian Molko & Co sa transmita spectatorilor multa energie pozitiva. La sfarsitul show-ului, lumea a ramas pe loc si nimanui nu-i venea sa creada: chiar s-a terminat?

Cei care nu intelegeau (Ce se intampla? Nu mai sunt bilete? Cine-s Placebo astia?) nebunia din jurul concertului de duminica seara s-au lamurit la fata locului. Una dintre cele mai bune zece formatii britanice ale ultimului deceniu a ajuns si in Romania. Aici, trupa are un numar considerabil de fani, adepti ai unui anume gen de muzica, de pe aceeasi ""strada"" cu The Cure, REM, PJ Harvey, Bush, Smashing Pumpkins..., in consecinta si publicul a fost in ton cu muzica, deosebit, civilizat. Fara multe vorbe, cei de la Placebo au facut treaba pe care o stiu cel mai bine, au cantat in primul rand piesele noului album: Infra-red, Meds, Because I Want You, Drag, Space Monkey, Post Blue, Song To Say Goodbye, Follow The Cops Back Home si One Of A Kind. Acestea au fost ""impanate"" cu hituri mai vechi (Black Eyed, Every You Every Me, Special Needs, Special K, The Crawl, Bitter End), deseori cantate impreuna cu un public efervescent, entuziasmat si entuziasmant. Dupa o ora magica, spre disperarea celor prezenti, Placebo a parasit scena: au fost si niste probleme tehnice, dar si scurta pauza de dinaintea bisurilor programate. La reluare, grupul a atacat ""Running Up That Hill"", un cover dupa Kate Bush adus de Molko in universul Placebo, urmat de hiturile ""Nancy Boy"" si ""20 Years"" si gata! Asta a fost! Schimbul de energii intre artisti si public a fost semnificativ, deoarece chiar si retinutul Brian Molko a multumit publicului pentru primire (si intelegere fata de problemele tehnice), a spus ca s-a simtit foarte bine la Bucuresti, unde este pentru prima oara, si a ingaimat un ""see you soon"".

SEXUALITATE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.