Dupa ce bauturile Coca-Cola si Pepsi au fost interzise in mai multe state indiene din cauza continutului prea mare de pesticide, compania Coca-Cola incearca sa isi mai amelioreze imaginea. Vineri, firma a dat publicitatii un nou studiu efectuat intr-
Dupa ce bauturile Coca-Cola si Pepsi au fost interzise in mai multe state indiene din cauza continutului prea mare de pesticide, compania Coca-Cola incearca sa isi mai amelioreze imaginea. Vineri, firma a dat publicitatii un nou studiu efectuat intr-un laborator independent, conform caruia bauturile carbogazoase comercializate in India contin aceeasi cantitate de pesticide ca si cele comercializate in Europa. Conform La Tribune, cercetarea efectuata de catre Central Science Laboratories din Londra a aratat ca nivelul total de pesticide din bautura cafeinizata este de sub 0,1 la miliard, incadrandu-se astfel in normele europene. Este posibil insa ca indienii sa decida, in sfarsit, ca ceea ce este bun pentru europeni nu este neaparat bun si pentru ei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.