Serban Huidu si Misu Gainusa sunt pe meleaguri elene si, suntem convinsi, carcotesc mai putin, dar se bronzeaza din plin.
Serban si-a descoperit o mare pasiune, arheologia, si misuna prin toate muzeele din zona. E drept, totul a pornit de la
Serban Huidu si Misu Gainusa sunt pe meleaguri elene si, suntem convinsi, carcotesc mai putin, dar se bronzeaza din plin.
Serban si-a descoperit o mare pasiune, arheologia, si misuna prin toate muzeele din zona. E drept, totul a pornit de la o sedinta de scufundari atunci cand carcotasul a gasit un fragment antic de amfora. L-a scos la suprafata si, la o examinare atenta, a hotarat ca in vas s-a transportat ulei de masline. Misu, care-si ocupa tot timpul cu lectii de inot sincron alaturi de fiica sa, Eva, este usor sceptic in privinta marii descoperiri, totusi, il incurajeaza pe Serban, dar il sfatuieste prieteneste sa fie atent pe ce lucruri pune mana, sa nu dea (zeii fereasca!) peste vreun Cal Troian in miniatura sau vreo Cutie a Pandorei.
Cronica cu Huidu si Gainusa se intoarce la KissFM din 21 august.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.