ceapa si masline. Lista poate continua si cu alte nume celebre. Nu va indemnam sa va schimbati stilul de viata. Dar ar fi pacat sa nu profitati mai mult in aceste zile de vara de bogatia de legume si fructe cu care ne ademenesc pietele. Cu atat
ceapa si masline. Lista poate continua si cu alte nume celebre. Nu va indemnam sa va schimbati stilul de viata. Dar ar fi pacat sa nu profitati mai mult in aceste zile de vara de bogatia de legume si fructe cu care ne ademenesc pietele. Cu atat mai mult cu cat sunt binecunoscute deja beneficiile pe care hrana vegetala le are asupra organismului.

Legume umplute
Pentru 4 portii
Ingrediente: 4 ardei grasi, 4 rosii potrivite, 4 dovlecei, sare, piper, 200 g ciuperci, 100 ml ulei, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 40 g margarina, 1 legatura patrunjel, 3-4 crengute cimbru, 200 g branza tofu, 125 ml supa de legume (instant)
Mod de preparare: Rosiile se spala, li se taie un capac si se scobesc de miez. Ardeii se spala, se taie in jumatati, se curata de seminte si nervuri. Dovleceii se spala, se taie in doua pe lung si se scobesc de miez. Dovleceii si 4 jumatati de ardei se oparesc circa 4 minute in apa clocotita cu sare. Se lasa sa se scurga.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.