A luat Premiul UNITER pentru debut, pentru rolul ""Henri al II-lea"" din piesa ""Thomas A. Becket"", montata de Adrian Pintea la Teatrul Bulandra. Zilele acestea filmeaza pentru serialul ""La urgenta"", care va fi difuzat de TVR 1 din toamna. Actoru
A luat Premiul UNITER pentru debut, pentru rolul ""Henri al II-lea"" din piesa ""Thomas A. Becket"", montata de Adrian Pintea la Teatrul Bulandra. Zilele acestea filmeaza pentru serialul ""La urgenta"", care va fi difuzat de TVR 1 din toamna. Actorul Marius Chivu implineste astazi 32 de ani. ""Personajul meu este homosexual""
""De ziua mea incerc sa-mi gasesc linistea, sa trag o linie, sa vad ce mi s-a mai intamplat, ce a fost adevarat, ce nu, ce am facut bine din lucrurile proaste pe care le-am facut ca sa nu mai fac alta data. Acum filmez pentru «La urgenta», o productie a TVR, in regia lui Andrei Zinca. Joc alaturi de Florinel Piersic, Daniela Nane, Victor Rebengiuc. Sunt destul de multi actori de la Bulandra, de acolo de unde sunt si eu. Ma numesc Costel acolo si sunt brancardier. Sunt ultimul undeva in latura de jos a ierarhiei si sunt partener de spital cu doamna Nina, care este interpretata de Natasa Raab de la Teatrul din Craiova. A fost singura care m-a primit cu bratele deschise si am asemanat-o cu mama. Personajul meu, Costel, este homosexual. Nu are orientarea homosexuala de la inceput, el devine pe parcurs, lucru care este interesant, pentru ca se va intampla la vedere. Nu am mai avut ocazia pana acum sa joc intr-un serial si sper ca acest film sa-mi aduca si alte posibilitati serioase, vorbind din punct de vedere al distributiei. La fel ca si in teatru, probabil ca in film este nevoie de o echipa care sa cuprinda atat oameni mai in varsta, in sensul experientei, cat si mai tineri. Un val al unei experiente tinere in mod exclusiv mi se pare foarte greu de realizat in ziua de azi. Eu ma bucur, pentru ca voi avea ce invata. Meseria asta se fura. Se fura spectacol de spectacol, nu numai la o premiera sau la al doilea spectacol. Sunt multi actori pe care ii admir, dar, din pacate, o sa ma limitez sa-i amintesc pe cei pe care am avut oportunitatea sa-i si asist. Bineinteles il amintesc pe Victor Rebengiuc, Florin Piersic Jr, care este de o originalitate deosebita. Chiar am citit doua dintre articolele sale in care propunea un tip de articol nou, revolutionat din punctul meu de vedere, si anume, articolul fara punctuatie. Iti cere sa fii putin atent, pentru ca in ziua de azi nu prea mai avem timp sa citim un articol, il citim foarte repede. Pe cand articolul lui Florin Piersic Jr trebuie sa-l citesti ca sa-l intelegi. Acum un an vorbeam despre o suparare de-a mea si anume despre faptul ca vreau sa emigrez. Am fost norocos, am reusit sa emigrez in Canada, de unde, momentan, m-am intors. E o rezerva pe care o sa o iau foarte serios in consideratie in momentul in care asa-zisele oferte vor disparea si vor prima doar cele bazate pe interesul financiar. Sper ca in anul ce urmeaza sa pun in scena o piesa montata de mine, cu mine, adaptata de mine, despre mine.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.