Inaugurat cu surle si tobe de Teodor Atanasiu, ministrul Apararii Nationale, ceasul de pe terasa Cercului Militar National (CMN) din Bucuresti, care indica cat a mai ramas pana la ultima incorporare obligatorie in armata, s-a oprit. Ceasul a dat rate
Inaugurat cu surle si tobe de Teodor Atanasiu, ministrul Apararii Nationale, ceasul de pe terasa Cercului Militar National (CMN) din Bucuresti, care indica cat a mai ramas pana la ultima incorporare obligatorie in armata, s-a oprit. Ceasul a dat rateuri inca de la pornirea lui, din data de 23 octombrie 2005, cand in loc sa arate 365 de zile, indica cifra 12. Calculele initiatorilor acestui demers au fost gresite, deoarece ultima incorporare obligatorie a avut loc in luna iulie a.c. La toamna se vor face incorporari doar pentru tinerii care vor sa urmeze o cariera militara. In aceste conditii, Atanasiu a ratat momentul opririi oficiale a AMR-ului (n.r. - au mai ramas), care arata cate zile mai sunt pana la ultima incorporare obligatorie.
Ramane de vazut cand va fi demontat aparatul si cat a costat aceasta distractie a ministrului Apararii. (Doru DRAGOMIR)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.