Libra Bank a inregistrat la finalul anului 2005 pierderi in valoare totala de 1,3 milioane euro. In acelasi timp, activele bancii au crescut de trei ori, pana la 101,1 milioane euro. Libra Bank intentioneaza sa isi majoreze capitalul social cu noua m
Libra Bank a inregistrat la finalul anului 2005 pierderi in valoare totala de 1,3 milioane euro. In acelasi timp, activele bancii au crescut de trei ori, pana la 101,1 milioane euro. Libra Bank intentioneaza sa isi majoreze capitalul social cu noua milioane de lei, pana la 74 de milioane de lei, prin aport in numerar al actionarilor. Investitorii vor putea subscrie 90 de milioane de actiuni noi la o valoare de 0,1 lei in termen de o luna de la publicarea in Monitorul Oficial a hotararii actionarilor in acest sens. Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings, un alt actionar fiind societatea Sebastian Park. Libra a incheiat anul 2005 cu active in valoare de 100 milioane lei, in crestere cu 125% fata de anul precedent. Banca a lansat recent carduri de debit si pregateste lansarea cardurilor de credit in urmatoarele cateva luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.