"Valoarea contractului cu Gruppo SOGES la care se face referire in articol, incheiat, de altfel, in deplin acord cu legea, este de 0,57 milioane de dolari SUA, si nu de 4,6 milioane dolari SUA dupa cum se mentioneaza, eronat, in articolul din ziar(..
"Valoarea contractului cu Gruppo SOGES la care se face referire in articol, incheiat, de altfel, in deplin acord cu legea, este de 0,57 milioane de dolari SUA, si nu de 4,6 milioane dolari SUA dupa cum se mentioneaza, eronat, in articolul din ziar(...). Cu privire la relatarea, in baza informatiilor culese din surse sindicale, privind incasarea unui comision "situat undeva la 300.000 USD" in beneficiul persoanelor nominalizate in articol, ne exprimam consternarea ca functionari publici din cadrul institutiei noastre, detinand astfel de informatii/probe, nu le-au facut publice pana in prezent, atat la nivelul conducerii MEF - ANDZM, cat si al organelor de cercetare abilitate.(...) In spiritul dreptului la informare al cetatenilor, corectam si informatia eronata cu privire la dl. Marcel Hoara, care nu detine in prezent functia de director al ANDZM asa cum se afirma in articolul din ziarul dvs".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.