Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata prin dobandirea controlului unic asupra RCI Leasing Romania de catre RCI Banque. Societatea RCI Leasing, activa pe piata leasingului financiar, a fost controlata anteri
Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata prin dobandirea controlului unic asupra RCI Leasing Romania de catre RCI Banque. Societatea RCI Leasing, activa pe piata leasingului financiar, a fost controlata anterior in comun de RCI Banque si Grupul Societe Generale. RCI Banque, membra a Grupului Renault, este prezenta pe piata romaneasca prin RCI Leasing, RCI Finantare si RCI Broker de Asigurare. Autoritatea de concurenta a analizat compatibilitatea operatiunii notificate cu un mediu concurential normal si a ajuns la concluzia ca aceasta operatiune nu are ca efect restrangerea, inlaturarea sau denaturarea concurentei. (Rompres)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.