Afirmatiile lui Dinu Patriciu pe tema oportunitatii unei colaborari intre PNL si PSD continua sa agite spiritele in randurile liberalilor. "Personal, vreau sa cred ca ideea aliantei cu PSD, partid ce atunci cand a fost la putere a ridicat coruptia l
Afirmatiile lui Dinu Patriciu pe tema oportunitatii unei colaborari intre PNL si PSD continua sa agite spiritele in randurile liberalilor. "Personal, vreau sa cred ca ideea aliantei cu PSD, partid ce atunci cand a fost la putere a ridicat coruptia la nivel de politica de stat, e doar a lui Dinu Patriciu, nu si a grupului asupra caruia el isi manifesta influenta", a declarat deputatul Raluca Turcan, citata de NewsIn. Turcan si-a exprimat temerile privind posibilitatea ca PNL sa fie subordonat intereselor de afaceri ale unei persoane. "Vazand declaratiile lui Dinu Patriciu, nu pot sa nu ma intreb de ce a fost suspendat Cristian Boureanu. Oare nu a fost dovada maximei ipocrizii care domneste acum la varful partidului?", a spus deputatul Raluca Turcan, citata de NewsIn. Deputatul Boureanu a fost suspendat din PNL in urma unor afirmatii privitoare la disponibilitatea unor lideri ai partidului de a negocia cu social-democratii. In schimb, Patriciu nu retracteaza afirmatiile initiale, dimpotriva. Intr-o emisiune TV, Patriciu a spus ca PNL ar putea impune o guvernare liberala doar alaturi de PSD si ca este o chestiune de timp pana PD se va alia cu social-democratii, daca liberalii nu se incumeta sa faca acest pas. In sprijinul tezei sale, a invocat Guvernele din Germania si Ucraina care sunt formate din coalitii de partide de stanga si de dreapta, ce au renuntat la dispute pentru binele tarii lor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.