Olaroiu nu va putea conta pe doi dintre cei mai importanti fotbalisti, Mirel Radoi si Victoras Iacob. Daca despre mijlocas se stia ca va lipsi de pe teren, deoarece s-a accidentat in pregatiri, fiind indisponibil minimum doua luni, "Oli" l-a pierdut
Olaroiu nu va putea conta pe doi dintre cei mai importanti fotbalisti, Mirel Radoi si Victoras Iacob. Daca despre mijlocas se stia ca va lipsi de pe teren, deoarece s-a accidentat in pregatiri, fiind indisponibil minimum doua luni, "Oli" l-a pierdut pe Iacob in meciul de campionat cu Universitatea Craiova. Diagnosticul medicilor a fost dur: ruptura de menisc. Ceea ce se traduce prin operatie si o pauza de cel putin o luna si jumatate. De asemenea, este posibil ca in prima echipa sa nu apara nici portarul Carlos si nici mijlocasul Vasilica Cristocea, ambii cu probleme de sanatate. Oricum, acestia au facut deplasarea in Belgia, o decizie in privinta titualizarii celor doi urmand sa fie luata in aceasta dimineata. Finantatorul Gigi Becali si managerul general Mihai Stoica nu au plecat impreuna cu echipa, ei urmand sa ajunga la Liege mai tarziu.

Rednic a vorbit cu presa belgiana
Fost jucator la Standard, antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat pentru presa belgiana ca Steaua este favorita la calificare. "Echipa este omogena, deoarece nu s-a schimbat mult fata de cea care a ajuns in semifinalele Cupei UEFA. Rezervele Stelei pot aduce la fel de multe in joc precum titularii. Standard are o sansa mare prin absenta lui Radoi, care este, intr-adevar, inima echipei, antrenorul din teren, un adevarat lider pentru restul grupului", a declarat Rednic. In ceea ce-i priveste pe belgieni, acestia se afla cu moralul la pamant dupa ce, in primele doua meciuri din campionat, au inregistrat tot atatea infrangeri. "Este alta competitie, dar echipa se afla in aceeasi situatie ca inaintea deplasarii la Lokeren, din prima etapa. Intr-un mare dubiu. Pentru ca intre Lokeren si Steaua nu se poate face comparatie", se arata pe site-ul oficial al clubului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.