In timp ce premierul il contrazice pe Dinu Patriciu, acesta sustine  in continuare ca PNL nu se afla la guvernare si ca o alianta cu PSD i-ar putea aduce pe liberali intr-adevar la PutereDemocratii, desi nu recunosc, au avut o serie de intalnir

In timp ce premierul il contrazice pe Dinu Patriciu, acesta sustine in continuare ca PNL nu se afla la guvernare si ca o alianta cu PSD i-ar putea aduce pe liberali intr-adevar la PutereDemocratii, desi nu recunosc, au avut o serie de intalniri de taina cu liderii PSD pentru a pune la cale o alianta post-aderare ce poate prefigura un guvern alcatuitdin PSD si PD
Cine ajunge primul la PSD?

Cocosul a cantat a treia oara: Tariceanu s-a dezis de Patriciu
PD si PNL cauta ramanerea la putere si dupa anticipatele anuntate pentru anul viitor, dar nu impreuna pentru ca divortul este aproape inevitabil. Ca urmare, fiecare dintre cele doua partide „alearga“ dupa un aliat pentru aramane in cartile Puterii: Tinta PSD! Dar situatia se complica, Tariceanus-a dezis de Patriciu, ceea ce ofera mai multesanse PD in vederea unei aliante cu PSD. Totusi, PD nu are un Dinu Patriciu...

Liberalul Dinu Patriciu a reiterat, luni seara, la Realitatea TV, propunerea de colaborare a PNL si PSD. In acest sens, el a invocat mode lul ucrainean al coabitarii dintre fostii inamici din Revolutia portocalie, Viktor Iuscenko si Viktor Ianukovici.

'PNL nu e la guvernare>>
„Prin alianta cu PSD, s-ar putea ca PNL sa ajunga la guvernare“, a declarat Patriciu. In situatia actuala, PNL doar face parte din guvernare, a adaugat el, afirmand ca i-ar placea „sa aduca PNL la guvernare“, informeaza NewsIn. El a reluat argumentul unei majoritati politice solide, acelasi pe care il aduc si democratii cand vorbesc de alegeri anticipate.

Colaborare inevitabila
Patriciu a spus ca nu considera ca prin declaratiile despre o alianta PNL-PSD face un deserviciu liberalilor. El a afirmat ca PD se va alia mai devreme sau mai tarziu cu PSD. Patriciu a precizat ca din fostul partid de guvernamant i-a avut ca dusmani pe Ioan Talpes si pe cei din jurul lui, dar ca a avut o relatie foarte buna cu fostul ministru al finantelor, Mihai Tanasescu, si cu fostul presedinte al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.

Bani pentru infrangerea lui Basescu
„E foarte bine ca a fost pusa in discutie tema aliantei cu PSD“, a mai adaugat Patriciu, care a mentionat ca nu este de acord cu ideea potrivit careia PSD este un partid total compromis. „Si PNL, si PSD sunt mai complexe decat alb sau negru“, a spus el. Intrebat daca nu crede ca ar putea fi sanctionat pentru astfel de afirmatii, Patriciu a replicat: „Sa-mi spuna din timp, ca sa-mi dau demisia“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.