O serie de noi interceptari ale convorbirilor telefonice private ale membrilor familiei regale din Marea Britanie a declansat un scandal mediatic, mai ales ca printre valul de arestari se numara chiar Clive Goodman, corespondent pe probleme regale al
O serie de noi interceptari ale convorbirilor telefonice private ale membrilor familiei regale din Marea Britanie a declansat un scandal mediatic, mai ales ca printre valul de arestari se numara chiar Clive Goodman, corespondent pe probleme regale al News of the World, cea mai bine vanduta publicatie de week-end.
ARESTATI. In urma unei anchetei intreprinse de politia britanica, dupa ce cativa membri ai personalului de la Clarence House, resedinta oficiala a Printului Charles, s-au plans ca telefoanele sunt ascultate, trei barbati au fost arestati la Londra, transmite Reuters.
Problema este suficient de serioasa, avand in vedere ca Scotland Yard-ul considera ca aceste interceptari au compromis securitatea membrilor familiei regale si a altor figuri publice care nu fac parte din cercul regal. De altfel, si presa britanica sustine ca printre ""victimele"" ascultarilor telefonice se numara ministerele si chiar unii deputati ai Legislativului de la Londra.
STATE VECHI. Scandalul readuce in discutie o problema mai veche, caci nu este pentru prima data cand sunt interceptate convorbirile familiei regale. Printul Charles, actuala sa sotie, Camilla Parker-Bowles, si fosta sa sotie, Diana, Printesa de Wales, au cazut, de-a lungul vremii, victime ale interceptarilor. (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.