Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, fost jucator al lui Standard Liege, a declarat presei belgiene ca echipa din Ghencea are 60 la suta sanse de calificare. Rednic, care a evoluat la Standard intre 1991 si 1996, jucand in acest timp 159 de meciuri,
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, fost jucator al lui Standard Liege, a declarat presei belgiene ca echipa din Ghencea are 60 la suta sanse de calificare. Rednic, care a evoluat la Standard intre 1991 si 1996, jucand in acest timp 159 de meciuri, a afirmat ca antrenorul stelist Cosmin Olaroiu este adeptul unui stil italian. "Echipa este omogena, deoarece nu s-a schimbat mult fata de momentul in care a ajuns in semifinalele Cupei UEFA in sezonul trecut. In schimb, Standard schimba prea des randurile. Individual, jucatorii au calitati, dar nu exista echipa, trebuie un anumit timp de adaptare pana ca grupul sa devina compact", a spus antrenorul dinamovist pentru cotidianul "La Derniere Heure". Rednic a precizat ca Steaua are o baza pentru a tinti sus. "Avand in vedere forta patronului, care vorbeste un pic cam mult, dar care ajuta echipa enorm, este normal sa-si doreasca sa acceada in grupele Ligii Campionilor. Sunt indeplinite toate conditiile de lucru la club pentru a face performanta", a comentat Rednic. Antrenorul lui Dinamo a subliniat ca absenta capitanului Mirel Radoi, accidentat, este o sansa in plus pentru Standard. "Rezervele Stelei pot aduce la fel de multe in joc precum titularii. Standard are o sansa mare prin absenta lui Radoi. Capitanul Stelei este intr-adevar inima echipei, antrenorul din teren, un adevarat lider pentru restul grupului. Pericolul? L-as numi pe Dica. La fel ca si celalalt atacant, se misca mult si este intotdeauna la locul potrivit, la momentul potrivit. Chiar daca uneori poate nici sa nu se vada pe parcursul unui meci. Nicolita pe dreapta si Bostina pe stanga sunt tehnici si periculosi in dueluri unu contra unu", a adaugat Rednic. "Puriul" a mai declarat ca isi imagineaza care este atmosfera la Liege dupa doua infrangeri consecutive in campionat si ca stie cum vor reactiona suporterii belgieni in cazul unui esec, fanii continuand sa spere, desi pana acum nu s-au concretizat ambitiile inalte ale echipei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.