de cartier, prevenirea furturilor si talhariilor, precum si metodele de cercetare in ceea ce se numeste "abuz sexual impotriva copiilor". Conform Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, din cadrul Directiei Generale a Politiei Capitalei
de cartier, prevenirea furturilor si talhariilor, precum si metodele de cercetare in ceea ce se numeste "abuz sexual impotriva copiilor". Conform Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, din cadrul Directiei Generale a Politiei Capitalei, violenta in scoli a luat amploare in ultimul an. Cele mai multe violente in scoli se produc in primul trimestru al clasei a IX-a si in scolile de arte si meserii. "Violentele trec in cateva secunde de la pragul verbal la bataie, ceea ce face ca prevenirea primara sa fie greu aplicabila", a afirmat subcomisarul Gratiela Vaduva, seful Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii. Gastile de cartier reprezinta un alt fenomen foarte greu de stapanit de catre politisti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.