Regizor, scenarist
Varsta: 35 de ani Cel de-al doilea lungmetraj al lui Radu Muntean, ""Hartia va fi albastra"", a fost prezentat in premiera mondiala la Festivalul de la Locarno, unde concureaza cu alte 20 de filme pentru premiile competiti
Regizor, scenarist
Varsta: 35 de ani Cel de-al doilea lungmetraj al lui Radu Muntean, ""Hartia va fi albastra"", a fost prezentat in premiera mondiala la Festivalul de la Locarno, unde concureaza cu alte 20 de filme pentru premiile competitiei internationale. Filmul lui Muntean este considerat de presa elvetiana surpriza festivalului. ""Ne amintim de niste vremuri in care un film romanesc la Locarno insemna in primul rand o culoare predominanta verde-mucegai si nimic altceva memorabil. Nu mai este cazul, acum (...) Romania a devenit o tara de urmarit!"", scrie in ziarul Le Temps. Pentru prezenta noului sau film la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume si pentru faptul ca dovedeste ca Romania a devenit o tara ce merita atentie din partea cinefililor, Jurnalul National il declara pe Radu Muntean ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.