Telenovela transferului lui Claudiu Niculescu de la Dinamo la Poli Timisoara a continuat si ieri cu informatii contradictorii. Astfel, presedintele dinamovist Nicolae Badea a precizat ca nu a primit nicio oferta din Banat si ca jucatorul este deocamd
Telenovela transferului lui Claudiu Niculescu de la Dinamo la Poli Timisoara a continuat si ieri cu informatii contradictorii. Astfel, presedintele dinamovist Nicolae Badea a precizat ca nu a primit nicio oferta din Banat si ca jucatorul este deocamdata al "cainilor". Surse din anturajul dinamovistilor sustin ca la sedinta Consiliului de Administratie de luni seara s-a dezbatut aproape in totalitate numai subiectul Claudiu Niculescu, jucator pe care antrenorul Mircea Rednic l-ar ceda fara discutii, pentru ca relatiile dintre ei sunt extrem de reci. O parte dintre conducatori nu ar fi de acord cu mutarea, vanzandu-l pe atacant ca om de baza la Dinamo, insa nu i-l pot impune tehnicianului in primul unsprezece, fiindca acesta are mana libera si deocamdata il ajuta rezultatele. Rednic a lasat sa se inteleaga ca ar fi incantat de un schimb Mansour-Niculescu, atacantul senegalez aflandu-se in dizgratie totala la Timisoara dupa ce l-a injurat pe Sorin Cartu la meciul de sambata, cu FC Arges. Daca se face, schimbul ar fi prevazut dupa meciul pe care il sustine Dinamo maine in Cupa UEFA, fiindca altfel Rednic ar ramane doar cu doi atacanti, in conditiile in care Mansour nu ar putea fi folosit, pentru ca nu se afla pe lista inaintata forului european. Tranzactia, pe care unele surse din cadrul gruparii din Stefan cel Mare au dat-o ca sigura pentru Mediafax, s-ar face complicat, pentru ca jucatorul, contrar normelor in vigoare, ar apartine in cote egale lui Cristi Borcea si lui Gigi Netoiu, ambii actionari. Astfel Dinamo solicita 800.000 de euro, bani pe care i-ar imparti cei doi, si plateste 400.000 pentru Mansour, ceea ce nu ar fi o afacere tocmai convenabila. In orice caz, deocamdata atacantul senegalez a fost primit la antrenamentul primei echipe a lui Poli de luni seara, dupa ce sambata a fost anuntat ca este exclus din lot, iar Niculescu era asteptat aseara la sedinta de pregatire comandata de Rednic la Saftica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.