Marti seara. Costinesti, terasa White Horse. O oaza de muzica intr-un loc cucerit (definitiv, se pare) de manele. La timpuri noi, insa, tot... Timpuri Noi, intr-un concert de zile mari! Artan & Co (Dan Iliescu, Andrei Filip si Andrei Bar
Marti seara. Costinesti, terasa White Horse.
O oaza de muzica intr-un loc cucerit (definitiv, se pare) de manele. La timpuri noi, insa, tot... Timpuri Noi,
intr-un concert de zile mari!


Artan & Co (Dan Iliescu, Andrei Filip si Andrei Barbulescu) au cantat in cadrul Galelor Studentesti ""Costinesti Unplugged 2006"", la invitatia organizatorilor, Asociatia pentru Sprijinirea Studentilor si ANSIT, si au oferit un spectacol pe cinste. ""Meniul"" serii a inclus, in deschidere, si pe meseriasii de la M.S., o alta trupa cu ""state vechi"" la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti ""Grigore Preoteasa"".
Cei cinci baieti de la M.S. au cantat rock, nu gluma, spre incantarea spectatorilor - ceva peste o mie de persoane.
PLEIADA. Fara prea multe introduceri, trupa Timpuri Noi a adus pe scena o pleiada de celebritati. Verginica, Luca, Tanta, Stere, Stan, Adeline, Veta, Vecina Jeni au facut deliciul celor peste o mie de spectatori prezenti la concert si chiar in concert, daca punem la socoteala ca versurile pieselor nu reprezentau un secret pentru nimeni. Nu au lipsit nici ""cantecul despre un pooorc gaaaalben"", asa cum a prezentat Artan ""Mistretul"", si nici cura cu Namol. Spre finele concertului, Artan si-a invitat colegii de la M.S. pe scena pentru un scurt jam session, prilej de duete chitara-voce. Au urmat Victoria si Perfect, piesa ce a si inchis, cum altfel?, recitalul Timpuri Noi. Aseara, pe aceeasi terasa, Galele Studentesti ""Costinesti Unplugged 2006"" s-au incheiat cu un concert de folk sustinut de Ducu Bertzi si cativa invitati. Cum ar zice poetul, ""un sfarsit e un inceput"". Astazi, pe plaja din Costinesti, langa Obelisc, incepe Folk You! Sa te tii!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.